Lezing 30 november 2016 over Dyslexie & Dyscalculie: beperking of andere leerstijl?

Op woensdagavond 30 november 2016 organiseer ik samen met de coaches van Kernvisiegroep Noord een lezing, waar Wim Bouman spreekt. Hij heeft de Kernvisie methode ontwikkeld en is auteur van het boek Krachtig anders leren. Hij concludeert na wetenschappelijk onderzoek dat mensen met dyslexie, dyscalculie en andere (leer)problemen waaronder AD(H)D geen stoornis of beperking hebben, maar een andere leerstijl. Hij heeft de Kernvisie methode ontwikkeld, waarmee kinderen die vastlopen op school wél kunnen leren en resultaten boeken. Hij vertelt over deze effectieve aanpak “het vaststellen van problemen als dyslexie, dyscalculie en AD(H)D is niet moeilijk. Daarvoor een oplossing vinden wel”.

Deze avond is een must voor ouders die hun kind beter willen kunnen begeleiden, voor leerkrachten en hulpverleners die deze kinderen beter willen begrijpen en effectief willen begeleiden en voor onderwijswetenschappers en beleidsmakers die met open vizier willen kijken naar rechtsgeoriënteerde kinderen en hun onderwijsbehoefte.

Lezing op woensdagavond 30 november ’16 om 19:30 uur in het Corpushuis aan de Van Swietenlaan 1 in Groningen. Entree €5,00. Graag aanmelden via info@janettekuipers.nl.