Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Janette Kuipers, werkzaam als vrijgevestigde Onderwijskundige en Ontwikkelcoach.

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar gedrag en ontwikkeling. Na een tijd gewerkt te hebben in de sociale sector was het tijd voor verdieping en verbreding van mijn kennis. Die vond ik in de studie HBO Pedagogiek aan de SPO Groningen en de studie Onderwijskunde met specialisatie Onderwijs- en leerlingbegeleiding aan de Rijks Universiteit Groningen.

De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan als Leerlingbegeleider, Kernvisiecoach en Gedragswetenschapper. Tijdens mijn werk bij een zorgorganisatie die thuiszitters in het Voortgezet Onderwijs begeleidt, heb ik gemerkt dat aansluiten bij het kind dat vastgelopen is, essentieel is. Door aan te sluiten wordt duidelijk hoe ieders eigen unieke informatie- en prikkelverwerking werkt en werd het voor het kind weer mogelijk om in ontwikkeling te komen.  Door inzicht te krijgen in wat je voelt, denkt en doet krijg je weer grip op je leven en zie je weer een positief toekomstperspectief.

Inzicht krijgen in op welke manier je voelt, denkt en doet en hoe je alle informatie en prikkels verwerkt geeft een goed gevoel van grip op je leven en dit geeft veel zelfvertrouwen en rust.

Het is elke keer weer super om te zien dat kinderen en jongeren die er soms zo van zijn overtuigd dat ze het niet kunnen, ineens wel in staat blijken om te doen wat ze van plan zijn en grip krijgen op hun gevoel en gedrag. Ik ben er van overtuigd dat hun eigen unieke denkstijl ontdekken een enorme kracht is, ze ervaren dat ze het wél kunnen en voelen het vertrouwen in dat ze nu en in de toekomst hun talenten optimaal ontplooien!

Contact

Janette Kuipers
Onderwijskundige & Ontwikkelcoach

Bezoekadres

Gorechtkade 2
9713 CA Groningen
Telefoon:

06-40264645

E-mail:

info@janettekuipers.nl

Onderwijskundige & Ontwikkelcoach Janette Kuipers in haar praktijk aan de Parklaan in Groningen
HKZ keurmerk ZZPer in de zorg