Informatie voor

Voor school

Herken je dit? Leerlingen in de klas die over het algemeen goed presteren, maar zich toch bepaalde onderdelen van de lesstof niet eigen kunnen maken. Ondanks extra instructie, individuele aandacht en grote inspanningen, lukt het niet om alle leerlingen goed te leren lezen, schrijven of rekenen. Soms krijgen deze leerlingen een dyslexie- of dyscalculieverklaring, maar vaak ook niet. Ze zijn vaak onrustig en snel afgeleid in de klas, hebben moeite met concentreren en kunnen niet goed onder tijdsdruk werken.

Meer informatie voor scholen

Voor ouders

Kijk je naar je kind en denk je, waarom gaat het op school meestal goed maar blijven sommige dingen moeilijk, zoals lezen of schrijven, eenvoudige tafels of sommen, begrijpend lezen, concentreren, huiswerk of toetsen maken? Raakt je kind gefrustreerd omdat het telkens veel leert en oefent, maar het toch steeds weer fout gaat op school en het zelfvertrouwen steeds minder wordt?

Meer informatie voor ouders

Voor gemeenten

Met ingang van 2018 kan de zorg vergoed worden door alle gemeenten in de Provincie Groningen. Het aanbod is te vinden op de website van de gemeenten: www.jeugdhulpgroningen.nl. De tekst die op de website vermeld staat is hier te vinden.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over mijn werkwijze of voor overleg over een eventuele aanmelding.

Contact

Janette Kuipers
Onderwijskundige & Ontwikkelcoach

Bezoekadres

Gorechtkade 2
9713 CA Groningen
Telefoon:

06-40264645

E-mail:

info@janettekuipers.nl

Onderwijskundige & Ontwikkelcoach Janette Kuipers in haar praktijk aan de Parklaan in Groningen